Ik ben Ilja Weeda, naast ondernemer ben ik vooral moeder van 2 kinderen. Samen met hen woon ik in Stompwijk (gemeente Leidschendam). Zelf ben ik geboren en getogen in Rotterdam. Uit mijn manier van werken is dat te merken hoor ik vaak. “Geen woorden, maar daden” is een typische Rotterdamse uitdrukking waar ik graag naar leef.

In 2008 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten om zo mijn eigen pad te kunnen bepalen en mijn werktijden flexibel in te plannen. Ik ben nu een aantal jaar verder en het bevalt me nog steeds uitstekend om als ondernemer door het leven te gaan.

Met Assistant@Work liggen mijn werkzaamheden binnen de creatieve sector. De ervaring die ik meebreng uit het bedrijfsleven, waarbinnen ik ruim 20 jaar werkzaam ben geweest, is ook nu een goede basis om voor mijn klanten de juiste ondersteuning te bieden. Ik ben tenslotte met de “zakelijke” kant bezig.

Het samenwerken met mensen die creatief zijn ingesteld en hierdoor ook vaak een andere kijk op de wereld hebben, vind ik heel verfrissend. Het inspireert mij als persoon enorm om met mensen te werken die vanuit een heel ander perspectief in het leven staan. Hierdoor maak ik zelf een persoonlijke groei door en is het voor mij een bewuste keuze om mij nu volledig te richten op de creatieve sector.

Start typing and press Enter to search

WhatsApp Chat met ons...