Wat doet een VA?

Buiten de abonnementen om, ben ik ook inzetbaar als Virtual Assistant (VA), oftewel ondersteuning op afstand. Heb je een onderneming waarbij de administratieve taken steeds meer tijd in beslag nemen en kom je daardoor minder aan je creativiteit toe? Dan is het inzetten van een VA een goede optie. Door de digitalisering is het steeds makkelijker om wel samen te werken zonder dat je elkaar ‘live’ ziet. We hebben nauw contact met elkaar en maken afspraken rondom het bijhouden van dagelijkse taken.

Hierbij kun je denken aan;

  • Beantwoorden van mails en beheren van de mailbox
  • Plannen van afspraken in je agenda
  • Contractadministratie
  • Opstellen van mailingen
  • Voorbereidingen voor zakenreizen, presentaties, bijeenkomsten etc.
  • De maandelijkse financiële afhandeling, zoals beschreven in de verschillende abonnementsvormen.

Hoe kan ik jou ondersteunen?

De inhoud van de samenwerking en de taken die jij wilt uitbesteden is op elk tijdstip aan te passen en in te delen. Het gaat hier echt om de vraag; wat heb jij nodig en wat kan ik van je overnemen. Hoe kan ik je de ruimte en rust geven die nodig is om je eigen creativiteit weer voldoende ruimte te geven.

Zie je het zitten om de zaken goed op orde te hebben? De administratieve rompslomp over te dragen en de zakelijke kant van je bedrijf door te laten lopen, terwijl jij doet waar jij het best in bent? Kortom, wil je orde en rust?  Laat mij je helpen dit te bereiken! Ik ontmoet je graag voor een vrijblijvend gesprek.

Start typing and press Enter to search

WhatsApp Chat met ons...